Je hoort erbij

Erbij horen. Onderdeel zijn van een groep, een systeem. We verlangen er allemaal naar. En hebben het nodig om te kunnen ontwikkelen. Op onze basisschool hoor je er bij. Als leerling, als ouder. Als oma of zusje. Als leerkracht, assistent, conciërge of directeur. Samen zorgen we dat onze leerlingen kunnen groeien en bloeien.

 

Een goede, warme en professionele relatie tussen alle mensen die bij onze school betrokken zijn, vinden wij essentieel. Niet voor niks gebruiken we de methodiek van Civio voor een positieve en krachtige interactie tussen leerling en leerkracht.

 

We stimuleren continu dat leerlingen met en van elkaar leren. Dat doen we bijvoorbeeld met behulp van coöperatieve werkvormen en projecten. Zo leren kinderen bij ons van jongs af aan wat de waarde van samenwerken is! We werken geen lesjes ‘pedagogisch klimaat’ af, maar stralen de normen en waarden van de Vreedzame Wijk in al ons handelen uit. In de voorbeelden die we geven, in de manier waarop we relaties leggen en conflicten behandelen. Goed voorbeeld doet nog altijd volgen, vinden wij.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren