BSO en kinderopvang

De buitenschoolse opvang en peuteropvang van de Prinses Margrietschool worden verzorgd door 

Buitenschoolse opvang De Margriet & plusgroep | Ludens kinderopvang

We werken vanuit dezelfde pedagogische visie en zorgen voor een doorgaande lijn in thema’s tussen de peuters, de onderwijsclusters en de buitenschoolse opvang. Alle opvang voor twee en een half- tot achtjarigen wordt gewoon in ons eigen gebouw georganiseerd. De oudere leerlingen genieten van de bso op de opvanglocatie ‘Bso De Stins’. Je wordt op school opgehaald of gaat (na toestemming van je ouders) zelfstandig naar de bso locatie. 

 

Buitenschoolse opvang (bso)

Buitenschoolse opvang (bso) is opvang na schooltijd, tijdens schoolvakanties en op schoolvrije dagen zoals studiedagen. Het aanbod tijdens de bso is afhankelijk van je leeftijd en je behoeftes op dat moment. Als je jong bent, is het vaak fijn om eerst even rustig te kunnen bijkomen van de schooldag. Geen verplichtingen dus, maar de tijd en de ruimte om te ontspannen en een fijne, leuke middag te hebben. Wil je juist lekker eerst even uitrazen? Geen probleem. Dat kan gewoon! 

 

We bieden voor iedereen leuke activiteiten aan op het gebied van sport, spel, cultuur en creativiteit. Je mag je eigen tijd indelen en zelf kiezen of je meedoet aan een activiteit. Natuurlijk is er ook alle ruimte om zelf te spelen, lekker een boekje te lezen of samen met vriendjes of vriendinnetjes iets te ondernemen. Dit alles natuurlijk vanuit een veilige omgeving met lieve leid(st)ers. Samen maken we er elke middag weer iets leuks van!

 

Aanmelden voor bso

Ga je onderwijs volgen of volg je al onderwijs op de Margrietschool? Dan ben je ook van harte welkom op de opvang. Andersom geldt ook: maak je gebruik van de dagopvang bij Ludens, dan is er automatisch een plekje voor je op de Prinses Margrietschool. Tijdig aanmelden is belangrijk! Een afspraak maken voor een kennismaking kan telefonisch via 06-28870829 of per mail via bsomargriet apestaart ludens punt nl.  

 

Gelijk aanmelden voor bso? Op onze webite www.ludens.nl/vestigingen/bso-floris is alle informatie te lezen. Of neem contact op met de afdeling Informatie & Plaatsing via 030-2567070 of ip apestaart ludens punt nl

 

Vakantieopvang bso
Ludens biedt ook opvang tijdens schoolvakanties. Hiervoor is geen speciaal bso-contract nodig. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden!

 

Peuteropvang vanaf 2 jaar

Peuters vanaf de leeftijd van twee en een half jaar kunnen op de Margrietschool al peuteropvang volgen. Zo word je al vanaf jonge leeftijd ‘klaargestoomd’ voor een goede start in het basisonderwijs. Op de peuteropvang leren kinderen taal, beginnend rekenen en spel. Er wordt veel aandacht besteed aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen. Samen leren, samen spelen, samen eten: rekening houden met elkaar dus en wennen aan het ‘leven’ in een groep! 

 

Aanmelden voor de peuteropvang kan rechtstreeks via onze website www.ludens.nl/vestigingen/het-margrietje/

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren