Van 2 tot 12 jaar

Op de Prinses Margrietschool bieden we naast basisonderwijs ook opvang aan voor kinderen vanaf twee en een half tot circa twaalf jaar oud. Dit wordt verzorgd door Ludens kinderopvang. We werken vanuit dezelfde pedagogische visie en zorgen voor een doorgaande lijn in thema’s tussen de peuters, de onderwijsclusters en de buitenschoolse opvang. En niet onbelangrijk: alle opvang tot circa acht jaar wordt gewoon in ons eigen gebouw georganiseerd. Dus geen gedoe met vervoer en ophalen!

 

Vanaf de leeftijd van twee en een half jaar wen je dus al aan het gebouw, de kinderen, de medewerkers en de werkwijze van de Margrietschool. Dat maakt de stap naar de basisschool lekker ontspannen!

 

Ludens biedt de volgende opvangmogelijkheden:

  • Peuteropvang ‘Het Margrietje’: dit is peuteropvang met voorschoolse educatie voor kinderen van twee en een half tot vier jaar. Spelend leren staat centraal.
  • Buitenschoolse opvang De Margriet: bso voor kinderen van vier tot zeven jaar.
  • Buitenschoolse opvang De Margriet-plus: bso voor kinderen die binnen een reguliere bso extra aandacht en structuur verdienen.
  • Vanaf circa acht jaar heb je de mogelijkheid om bso te volgen bij Buitenschoolse Opvang De Stins en De Stins-plus. Deze bso locaties liggen op loopafstand van de Margrietschool. 

Ga je onderwijs volgen of volg je al onderwijs op de Margrietschool? Dan ben je ook van harte welkom op de opvang. Andersom geldt ook: maak je gebruik van de dagopvang bij Ludens, dan is er automatisch een plekje voor je op de Prinses Margrietschool. Tijdig aanmelden voor de opvang en het onderwijs is belangrijk!

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren